M

020 – 238 0340

info@actinc.nl

Do Inc.020 – 238 0340 B.V. Veemkade 343 1019 HC Amsterdam

BEDRIJFSTHEATER
Horen, zien en voelen

Bedrijfstheater raakt. Aan de hand van prikkelende scènes, herkenbare sketches en interactieve werkvormen maken we verbinding tussen werknemers en inhoud; bijvoorbeeld bij een verandertraject, lastig thema of kick-off. 

Op basis van interviews en intakes met deelnemers dramatiseren we de uitdagingen van jouw werkvloer. Altijd met de context van de doelgroep, zodat het meteen voelbaar wordt. 

Hart, hoofd en handen worden geactiveerd. Voelbare onderstromen worden bespreekbaar en krijgen een stem. Je gaat contact maken met elkaar én het thema. De beleving wordt concreet; er ontstaan inzichten en ideeën. Medewerkers bespreken en regisseren praktijksituaties. Met elkaar bedenken ze realistische, concrete vervolgstappen én voeren deze uit.

Events

Jouw evenement of bijeenkomst is bij ons in goede handen. Met een ludieke opening, interactieve werkvormen en spetterende afsluiting zorgen we voor een energieke beleving. Of je event nu een dagdeel of dag duurt, de theatrale en muzikale intermezzo’s sluiten altijd aan op het thema.

Onze creatieve dagvoorzitters maken de verbinding met publiek en de verschillende onderdelen van het programma. Zo ontstaat een rode draad tussen sprekers, workshops en inspiratiesessies. Oh, hadden we al gezegd dat we ook dié invulling kunnen verzorgen? Maar da’s logisch.

Programma

Of het nu gaat om gastvrijheid, samenwerken, veilig werken of sociale veiligheid; onze roadshows zijn een garantie voor verbinding en het open gesprek.

Deze bedrijfstheaterprogramma’s van maximaal van 2,5 uur spelen we op de werkvloer en in dresscode van de organisatie. Doordat we altijd een intake doen sluiten de scènes en werkvormen aan op de doelgroep.

Deelnemers herkennen zichzelf én de situaties daardoor direct. Dilemma’s, uitdagingen en stellingen spelen we uit. Om vervolgens samen met deelnemers tot concrete vervolgstappen te komen die zij ook daadwerkelijk uitvoeren.

Werkvormen

Als onderdeel van jouw bijeenkomst, evenement of kick-off zetten we graag bedrijfstheater in. Denk aan regiescènes, waarin de acteur wordt aangestuurd door tips deelnemers…

Of aan vooruitspeeltheater, waarbij het publiek door improvisatieacteurs een kijkje krijgt in hun eigen toekomst…

Kies voor de deurpostscène, waarin twee fictieve deelnemers – 1 positief & 1 kritisch – een dialoog hebben over de training of bijeenkomst waaraan ze deelnemen… Knal eruit met powerpointkaraoke en sluit zingend de dag af.

Kortom, zoveel werkvormen die al jaren bestaan, maar wij bedenken met jou graag gloednieuwe, inspirerende interventies!

Klantcases