M

020 – 238 0340

info@actinc.nl

Do Inc.020 – 238 0340 B.V. Veemkade 343 1019 HC Amsterdam

Trainingsacteurs

Onze roots liggen in het trainingsacteren. Al 30 jaar zijn we Europees marktleider en specialist op ons vakgebied. Zijn er skills te leren? Probeer het live meteen uit! Onze acteurs leveren gedrag op bestelling, volledig afgestemd op de skills die getraind moeten worden. Trainen wordt ervaren in plaats van luisteren.

Als partner van o.a. het Ministerie van Defensie, NCOI, BVO, Teletrain, Relevance, Innovam, ABN AMRO en diverse grote trainingsbureaus hebben we onze strepen ruimschoots verdiend in spelend én ervarend leren. Live en online maken we van trainingen en events een belevenis in plaats van een schoolbankassociatie. Wij moedigen aan tot uitproberen, trots struikelen en experimenteren.  

Wereldwijd zitten wij als ervaren co-creators aan de tekentafel voor innovatieve en prikkelende leertrajecten. Alle ontwikkelvragen koppelen wij direct aan de dagelijkse werkpraktijk van de deelnemers. Onze acteurs dompelen zich daarin onder, waardoor je levensecht kunt oefenen met onze ‘praktijkexperts’. 

Hoe ze die ‘praktijkexperts’ worden? Dat zit in ons Act Inc DNA: al onze acteurs hebben een acteurs- of theaterdocentopleiding én worden door onze interne Act Inc. Academy opgeleid volgens de Big 6 van het trainingsacteren: Acteren, Didactiek, Feedback, IQ, EQ en Professionaliteit. Onze acteurs kunnen meedenken in het programma, wij als bureau kunnen meedenken in het totaalplaatje, out of the box ideeën en trainingstrajecten. Je krijgt dus ‘the full package’! 

Benieuwd naar het aanbod? Ontdek welke smaak bij jou past!

Senior acteurs

Senior acteurs werken met een breed palet aan werkvormen. Geen gesprekstechniek is hen vreemd. Met jarenlange ervaring in de trainingswereld kennen zij de business van alle branches.

Ze zetten hun rol zeer realistisch neer en vragen relevante casuïstiek uit bij de deelnemers. Zo leer je op maat! Senior acteurs geven feedback vanuit verschillende perspectieven en helpen jou ter plekke met wat jij wil ontwikkelen in jouw werk.

B(ijzondere) E(xpertise) acteurs

B(ijzondere) E(xpertise) acteurs kunnen alles wat een senior acteur kan, en meer… Als co-trainer gebruiken ze didactische, creatieve en educatieve theatermethodieken aan de hand van de ontwikkelvraag van de deelnemer.

Ze spelen en werken zelfstandig in subgroepen. Daarnaast zijn BE acteurs inzetbaar voor onze specials zoals games en events.

Fysieke acteurs

Fysieke acteurs zetten levensechte, dreigende casuïstiek neer. Deelnemers kunnen oefenen met stressvolle situaties, fysieke agressie en afwijkend gedrag.

Wij bieden een veilig platvorm om altijd te kunnen blijven handelen wanneer je onder druk staat. Onze fysieke acteurs zijn speciaal gescreend en opgeleid om die veiligheid te kunnen bieden.

Assessment acteurs

Assessment acteurs geven een meetmoment letterlijk handen en voeten. Door de simulatie met een acteur wordt gedrag zichtbaar, tastbaar, voelbaar en dus écht meetbaar.

Deze acteurs snappen de complexiteit van bijvoorbeeld business- en adviescases en kunnen verschillende beoordelingsmethodieken aanspelen en toepassen.

Zo creëren ze een veilig en zuiver meetmoment, zowel voor de deelnemers als de assessoren. Sparren over de casuïstiek of heb je een assessor nodig? Ook daarin kunnen wij je volledig ontzorgen.

Internationale acteurs

Internationale acteurs zijn verspreid over Europa. Dat is bijzonder, want trainingsacteren is een typisch Nederlands beroep. Wij hebben voor het vak als exportartikel onze kennis en kunde gedeeld voor in het buitenland.

Wij hebben inmiddels ruim 250 acteurs opgeleid tot trainingsacteur in o.a. Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Denemarken, Italië, Oostenrijk, Engeland, Spanje en Zweden die in hun eigen taal en goed Engels internationale programma’s kunnen draaien.

Ontwikkelaars

Ontwikkelaars ontwerpen programma’s, maken draaiboeken, schrijven scripts voor skillslabs, games, bedrijfstheater. Kortom: ze bedenken alles wat bedacht moet worden. Ze denken op alle mogelijke manieren mee over jouw ontwikkelvraag en geven er een creatieve draai aan.

Ze werken met game- en theatermechanismen om trainingen en events onvergetelijk te maken. Ze creëren leerbelevingen die impact hebben en een zichtbaar direct effect op de werkvloer. Ze werken multidisciplinair met jouw trainers, ontwikkelaars, experts, co-creatie, op het gebied van o.a. onderwijs, film, VR en meer!

Tracteurs

Tracteurs zijn onze trainende acteurs. Specialisten in gedrag van mensen binnen verschillende organisaties. Vanuit hun trainings- en acteursopleiding vervullen ze hun dubbelrol met verve.

Als innovatieve vakidioten zijn ze altijd op zoek naar nieuwe manieren van leren. Met uitdagende werkvormen en een gezonde dosis plezier, ontwikkelen ze samen met de deelnemers nieuwe skills. Skills om te doen en te blíjven doen.

Facilitators

Facilitators presenteren, hosten en faciliteren congressen, kick-offs en andere bijeenkomsten. Onze creatieve dagvoorzitters zijn energiek, scherp en zorgen interactief voor de juiste verbinding tussen inhoud, sprekers en publiek.

Aan de hand van het thema verzorgen ze een ludieke opening, zijn ze inzetbaar als scherpe debatleiders en sluiten ze uitbundig af met bv. Live Twitter. Serieus waar het moet, luchtig als het kan en altijd raak. Kortom: dé ontbrekende schakel tussen doelgroep en programma.

Act Inc. Academy

Act Inc. Academy is ons opleidingsjuweeltje en de start voor de acteurs in ons bestand. Ingangseis is een afgeronde acteurs- of theaterdocentopleiding.

In de Academy leiden we vervolgens jong, oud, beginnend of zeer ervaren op, aan de hand van de Big 6 van het trainingsacteren: Acteren, Didactiek, Feedback, IQ, EQ en Professionaliteit.

Wij dagen iedereen uit om elke dag weer het beste uit zichzelf te halen. Wij leggen een stevige basis aan kennis, feedbackskills en gesprekstechnieken, waarmee we de acteur startklaar maken.

Tussendoor spijkeren we bij en houden we elkaar scherp.

Onze vaste acteurs/ontwikkelaars dompelen zich bij elke nieuwe samenwerking onder in de leervraag en stellen een poule samen van professionals die perfect passen bij de partner.

Bij die pouletrainingen stemmen we af op de vraag, de manier van trainen, business informatie, nieuwe of bestaande werkvormen, de bedrijfscultuur etc. Kortom: wij zorgen voor een perfecte match!