M

020 – 238 0340

info@actinc.nl

Do Inc.020 – 238 0340 B.V. Veemkade 343 1019 HC Amsterdam

Act Inc.

Gamers in business

Act Inc. bedenkt, bouwt en speelt al meer dan 10 jaar vette Serious Live Games. Deze nieuwe, interactieve, leuke en zeer effectieve manier van leren en ontwikkelen verovert Nederland. Toonaangevende en innovatieve aanbieders van opleidingen/trainingen passen deze vorm van leren al enkele jaren met groot succes toe. En nu wordt de rest wakker. En dat is maar goed ook!!

Want games halen het beste in deelnemers naar boven. Je krijgt de ware persoon te zien en deelnemers hebben totaal niet meer door dat ze in een training zitten. Onze gemiddelde scores liggen ruim boven de 9.

Serious Live Games

In onze games speel je een wedstrijd met jouw praktijk. Je dompelt je onder in een spel met een spannende verhaallijn, waar je je skills kunt verbeteren. Je speelt met een uitdagende case en echte karakters. In teams bedenk je slimme tactieken en voert die uit, om te winnen. We noemen dat het next level in leren. Altijd met relevante en uitdagende inhoud, effectieve verdiepende leermethodes en spannende en speelse verhaallijnen.

Werkwijze

Onze live games s(t)imuleren deelnemers in een team om complexe vaardigheden toe te passen. Dit doen ze in een goed verhaal ontleent aan de werkelijkheid en zo ‘close to your skin’ dat je als vanzelf wordt geactiveerd om mee te doen en punten te verzamelen voor jouw team! Door gamemechanismes als levels, beloning, learning loops toe te passen versnelt en verdiept het leren en het leereffect. In leerloops bedenk je je tactiek, ga je in actie, reflecteer je en haal je de essentie op.

Onze Soorten Games

Science behind  Serious Gaming

Waarom onze claim, sneller leren, lekker spelen en beter presteren echt waar is? We nemen je mee in de wetenschappelijke principes waarmee we Serious Games ontwerpen:

  • Game based leren
  • Act Inc. Game Designmodel®
  • I-factor
  • Whole brain leren/ brein leren
  • Adult learning principles
  • Dashboards
  • Kirckpatrick ROI-level 3 en 4

Kortom: the next level in leren.