M

020 – 238 0340

info@actinc.nl

Do Inc.020 – 238 0340 B.V. Veemkade 343 1019 HC Amsterdam

leerconcepten

 We zijn van huis uit regisseurs en docenten theater. Act Inc. is marktleider in trainingsacteren in Europa. Logisch dat we zelf, met partners en samen met klanten continu innovatieve leerconcepten ontwikkelen. We maken en mixen die met spel- en game-elementen, sociale interactie en verleidelijke vormgeving. Het resultaat: deelnemers krijgen spontane leergoesting.

 Hier ons menu van fijn beproefde leerconcepten

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

020 – 494 32 31
info@actinc.nl

LIVE GAMES

ESCAPE ROOMS

BEDRIJFSTHEATER

STORYTELLING

EVENTS

TRACTEURS

SPRINT STUDIO

APP

LIVE GAMES

And the winner is…

In live games “speel” je “wedstijdje” met je praktijk. Je dompelt je onder in een “spel” met een spannende verhaallijn, waar je je skills kunt verbeteren.

Je “speelt” met een uitdagende case en “echte” karakters. In teams bedenk je slimme tactieken en voert die uit, om te “winnen”. Act Inc. bedenkt, ontwerpt, bouwt en speelt voor verschillende klanten live games. We noemen dat de next
level in leren. 

 

 

 

 

ESCAPEROOMS

Can you escape in time?

We bouwen mobiele escaperooms voor leren en ontwikkelen. Jouw onderwerp in je bedrijfsstijl als gameruimte in je eigen bedrijf. We dompelen je mensen onder en triggeren ze om onder tijdsdruk antwoorden en clues te vinden, het volgende level te spelen en echt samen te werken.
In een room met geluid, licht, interactieve objecten, digitale trucs, een aansprekend verhaal en karakters met een dubbele bodem.

 

 

 

BEDRIJFSTHEATER

Where business meets drama

Bedrijfstheater brengt jouw werkvloer in het theater en vooral het theater naar jouw werkvloer. Aan de hand van herkenbare scènes, grappige sketches en mooie liedjes maken we verbinding tussen werknemers en lastige onderwerpen.

Voelbare onderstromen worden bespreekbaar en krijgen een stem. Men gaat contact maken met elkaar én het thema. Uiteindelijk wordt de beleving concreet; er ontstaan inzichten en ideeën. Bedrijfstheater raakt. Punt.

 

 

 

 

STORYTELLING

What’s your story?

Met de TELL!® methode leer je slim presenteren. Je leert werken met de wetenschappelijke- en praktisch toepasbare methodes om blijvend beter te presenteren. Je combineert de beste communicatietools met effectieve theatertechnieken.

Je kunt jouw pakkende verhaal aan elk publiek, op ieder podium, en als een verteller met impact brengen. We geven storytellingworkshops, -coaching en
trainingen op maat over: bodylanguage, non-verbale communicatie, presenteren, omgaan met media, communicatie, sales, leiderschap en pitchen.

 

 

EVENTS

Online leren is TV maken

Gedetailleerde draaiboeken, multicam en storyboards, het zijn onmisbare ingrediënten voor een succesvolle online leerervaring. Als creatieve professionals liggen onze roots in het theater en in de wereld van film en tv. Vet handig in deze tijd van online trainingen en events. Spelen met beeld, camera-ervaring, denken in plaatjes: het zit in onze toolbox.  Als gespecialiseerde acteurs en regisseurs geloven we dat online larger than live kan zijn. 

Een goed leerverhaal zetten we om in aantrekkelijk beeld, geluid en interactie. We maken vette scripts, regisseren een strakke uitvoering en acteren samen met jou naar een memorabele online experience waarbij iedereen van het scherm spat.

We hebben een professionele studio met meerdere full HD-camera’s, topgeluid, belichting, green screen, regie-set; eenvoudig te connecten met de diverse platforms zoals Zoom/Teams/Webex/Adobe Connect. 

TRACTEURS

Spelende trainers

Spelende trainers met een theaterachtergrond; onze tracteurs zijn
ervaren dubbelrolspelers en specialisten in het doen en laten van mensen
binnen organisaties.
Tracteurs zijn innovatieve vakidioten en altijd op zoek naar nieuwe
manieren van doen. Met uitdagende werkvormen en een hoge fun factor
zetten ze deelnemers constant in beweging. Op weg naar de volgende stap

 

 

 

 

SPRINT STUDIO

Fail fast. Learn faster

Wil je met je team in een dag van een idee een werkend concept maken? Of voor een probleem een duurzame oplossing vinden? Zoek je experts die je met hun kennis en kunde een boost kunnen geven?

SprintStudio® is een vette inspirerende plek, waar je met je team in snelle stappen aan je probleem of idee werkt. Je krijgt een instant consultancy experience. Wat je leert kun je direct in de praktijk toepassen. En we helpen jou om je plan in de praktijk te realiseren.

 

 

 

 

 

 

APP

Leren via Gamification

GPS, Beakens, QR codes, Augmented Reality, Games en gave Quizzes. Anno 2020 is dit echt de manier om te leren en te ontwikkelen. Zo gauw mensen spelletjes gaan spelen komt vaak het beste naar boven. Waarom dan dit mechanisme niet vaker inzetten bij opleidingen. 

 

Wij helpen je met bedenken, inrichten en vullen van deze spectaculaire APP. En je zult verbaasd zijn van de lage kosten en de grote impact.

 

De APP wordt nu al veelvuldig ingezet bij diverse On-boardings en interactieve trainingstrajecten.