M

020 – 238 0340

info@actinc.nl

Do Inc.020 – 238 0340 B.V. Veemkade 343 1019 HC Amsterdam

leerconcepteN

 We zijn van huis uit regisseurs en docenten theater. Act Inc. is marktleider in trainingsacteren in Europa. Logisch dat we zelf – én samen met onze partners – continu innovatieve leerconcepten ontwikkelen voor trainingen. We maken en mixen die met spel- en game-elementen, sociale interactie en verleidelijke vormgeving. Het resultaat: deelnemers krijgen spontane leergoesting.

 Hier ons menu van fijn beproefde leerconcepten.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

020 – 494 32 31
info@actinc.nl

LIVE GAMES

STORYTELLING

BEDRIJFSTHEATER

TRACTEURS

ONLINE E-VENTS

APP

ESCAPEROOMS

SPRINTSTUDIO

Gamification

And the winner is…

Met gamification speel je wedstrijdje met je praktijk. Je dompelt je onder in een spel met een spannende verhaallijn, waar je je skills kunt verbeteren. 

Je speelt met een uitdagende case en echte  karakters. In teams bedenk je slimme tactieken en voert die uit, om te winnen. Altijd met relevante en uitdagende inhoud, effectieve verdiepende leermethodes en spannende en speelse verhaallijnen.

Act Inc. bedenkt, ontwerpt, bouwt en speelt voor verschillende opdrachtgevers  live games. 

 

 

STORYTELLING

What’s your story?

Met de TELL!® methode leer je slim presenteren. Je leert werken met de wetenschappelijke- en praktisch toepasbare methodes om blijvend beter te presenteren. Je combineert de beste communicatietools met effectieve theatertechnieken.

Je kunt jouw pakkende verhaal aan elk publiek, op ieder podium, en als een verteller met impact brengen. We geven storytellingworkshops, -coaching en
trainingen op maat over: bodylanguage, non-verbale communicatie, presenteren, omgaan met media, communicatie, sales, leiderschap en pitchen.

 

 

BEDRIJFSTHEATER

Where business meets drama

Bedrijfstheater brengt jouw werkvloer in het theater en vooral het theater naar jouw werkvloer. Aan de hand van herkenbare scènes, grappige sketches en mooie liedjes maken we verbinding tussen werknemers en lastige onderwerpen.

Voelbare onderstromen worden bespreekbaar en krijgen een stem. Men gaat contact maken met elkaar én het thema. Uiteindelijk wordt de beleving concreet; er ontstaan inzichten en ideeën. Bedrijfstheater raakt. Punt.

Bekijk hier een voorbeeld rondom ‘Feedback’ of bekijk de Anderhalve Meter Maestro’s!

 

 

 

 

IMPRO

De kunst van het loslaten

Improvisatievermogen is in de huidige (veranderende) wereld vol onverwachtheden een belangrijke vaardigheid geworden. Ter plekke spontaan creëren of bedenken van concepten. Creativiteit en ad hoc problemen oplossen, het bedenken en creëren nieuwe strategieën, effectief samenwerken, lef tonen en kunnen schakelen in het hier en nu. Iemand die goed kan improviseren rules the world. Maar wanneer train je dit nu?

In deze workshop leer je via een aantal werkvormen uit de theatersport en het improvisatietheater belangrijke competenties: loslaten, vertrouwen, lef, meegaan met het aanbod van de ander, eerst doen en dan denken, impulsen benutten, luisteren met al je zintuigen en samen flow creëren.

Een concrete workshop die je dagelijkse improvisatievermogen op je werk blijvend vergroot.

 

NON-VERBAAL

What you see is how you act

Meestal letten we op wat iemand zegt, terwijl het vaak gaat om hoe iemand iets zegt. Hoe staat iemand erbij? Met welke mimiek? Op welke manier wordt het gezegd? En wat wordt niet gezegd?

Procentueel is de verhouding verbaal vs. non-verbaal 20%-80%. Experimenteer en ervaar hoe jij communiceert met jouw lijf. Besef de impact ervan, want elk fysiek signaal is een teken.

Wij leren deelnemers naar een aantal dimensies te kijken en te luisteren:

Lichaamstaal, paralinguaal, stem en intonatie, between-the-lines, energie, interactie, intentie en micro-expressie. Naast het lezen van de ander, leer je zelfbewust je eigen non-verbaalarsenaal kennen en zelfbewust te gebruiken. Ontdek vanuit deze twee perspectieven situaties te beïnvloeden en te regisseren. Bijv. om beter leiding te geven, effectievere sales te doen en beter samen te werken.

TRACTEURS

Spelende trainers

Tracteurs zijn spelende trainers met een theaterachtergrond, Ze zijn ervaren dubbelrolspelers en specialisten in gedrag van mensen binnen organisaties.

Als innovatieve vakgenoten, zijn ze  altijd op zoek naar nieuwe manieren van leren. Met uitdagende werkvormen en fun zorgen ze dat deelnemers nieuw gedrag gaan doen en blijven doen.

 

 

 

ONLINE E-VENTS

Virtueel leren is TV maken

Gedetailleerde draaiboeken, multicam en storyboards, het zijn onmisbare ingrediënten voor een succesvolle online leerervaring. Als creatieve professionals liggen onze roots in het theater en in de wereld van film en tv. Vet handig in deze tijd van online trainingen en events. Spelen met beeld, camera-ervaring, denken in plaatjes: het zit in onze toolbox.  Als gespecialiseerde acteurs en regisseurs geloven we dat online larger than live kan zijn. 

Een goed leerverhaal zetten we om in aantrekkelijk beeld, geluid en interactie. We maken vette scripts, regisseren een strakke uitvoering en acteren samen met jou naar een memorabele online experience waarbij iedereen van het scherm spat.

We hebben een professionele studio met meerdere full HD-camera’s, topgeluid, belichting, green screen, regie-set; eenvoudig te connecten met de diverse platforms zoals Zoom/Teams/Webex/Adobe Connect.

Klik hier voor een teaser!

APP

Leren via Gamification

GPS, Beakens, QR codes, Augmented Reality, Games en gave Quizzes. Anno 2020 is dit echt de manier om te leren en te ontwikkelen. Zo gauw mensen spelletjes gaan spelen komt vaak het beste naar boven. Waarom dan dit mechanisme niet vaker inzetten bij opleidingen. 

Wij helpen je met bedenken, inrichten en vullen van deze spectaculaire APP. En je zult verbaasd zijn van de lage kosten en de grote impact. 

De APP wordt nu al veelvuldig ingezet bij diverse onboardings- en interactieve trainingstrajecten. 

Nieuwsgierig? Check de trailer!

 

LIVE EVENTS

Sense, sensibility & sensation

In samenwerking met onze partners ontwerpen, bouwen én verzorgen we complete evenementen. Kennisparades, ontwikkeldagen en inspiratiebijeenkomsten. We zorgen een knallende opening, spetterende afsluiting en voor passende invulling binnen het programma met workshops, talkshows, masterclasses.

Als gespecialiseerde acteurs en regisseurs geloven we dat een live event larger than life kan zijn. We helpen je jouw onderwerp door de deelnemers met alle zintuigen te ervaren, te beleven en op te snuiven. We zorgen met aantrekkelijk beeld, geluid en interactie voor een top- experience! Een waarvan je later aan je collega vraagt: “Was jij erbij toen..?”

 

ESCAPEROOMS

Play the next level 

We bouwen mobiele escaperooms voor leren en ontwikkelen. Jouw onderwerp in je bedrijfsstijl als gameruimte in je eigen bedrijf. We dompelen je mensen onder en triggeren ze om onder tijdsdruk antwoorden en clues te vinden, het volgende level te spelen en echt samen te werken.
In een room met geluid, licht, interactieve objecten, digitale trucs, een aansprekend verhaal en karakters met een dubbele bodem.

 Check het filmpje

 

 

SPRINTSTUDIO

Fail fast. Learn faster

Wil je met je team in een dag van een idee een werkend concept maken? Of voor een probleem een duurzame oplossing vinden? Zoek je experts die je met hun kennis en kunde een boost kunnen geven?

SprintStudio® is een vette inspirerende plek, waar je met je team in snelle stappen aan je probleem of idee werkt. Je krijgt een instant consultancy experience. Wat je leert kun je direct in de praktijk toepassen. En we helpen jou om je plan in de praktijk te realiseren. 

 

 

 

 

 

Bedrijfsfilms

Movies that move you

Film wordt in het bedrijfsleven steeds meer ingezet om leren en ontwikkelen te ondersteunen; als medium voor de eigen online leeromgeving; als extra oefenmateriaal na een training, als rode draad in een blended learning traject of als visitekaartje van je bedrijf.

Van oorsprong zijn wij theaterdocenten, acteurs en regisseurs. Met onze filmcrew ontzorgen we onze partners bij een casting of bij het volledige proces van een bedrijfsfilm maken: scripts en scenario’s ontwikkelen, casten van acteurs, regisseren én – tenslotte – monteren tot een fantastisch eindresultaat.

Micromodules, trailers, informatieve filmpjes, complete e-learnings, cliffhangers, energizers.

Wij brengen de twee werelden bij elkaar: onze liefde voor film en theater plus de passie voor leren en ontwikkelen. We weten precies hoe jouw film een maximaal leerrendement oplevert. Het resultaat: verrassend leuke films, goede verhalen, hoge kwaliteit spel en aansprekend leer- en lesmateriaal.