M

020 – 238 0340

info@actinc.nl

Do Inc.020 – 238 0340 B.V. Veemkade 343 1019 HC Amsterdam

Skillslab

Onze Skillslabs zijn dynamische oefensessies waarin tracteurs je meenemen in een dynamische sessie met frisse oefeningen en spicy voorbeelden. Theorie komt tot leven, om vervolgens zelf te experimenteren. Jij ziet, hoort en voelt meteen wat wel of niet
werkt. Wij helpen je tussendoor én achteraf om nieuwe skills te gebruiken in jouw praktijk met actie-experimenten en challenges.

Skillslabs zijn in te zetten voor alle onderwerpen. We zijn experts op communicatieve vaardigheden. Bijvoorbeeld feedback, sales, leidinggeven, omgaan met agressie en weerstand. Ook zijn zijn we onderscheidend in skills uit de theaterwereld: non-verbale
communicatie, improvisatietheater, storytelling én mentale vaardigheden.

STORYTELLING

Jij bent je verhaal

Leer slim presenteren! Je werkt met de wetenschappelijke- en praktisch toepasbare methodes om blijvend beter te presenteren. Je combineert de beste communicatietools met effectieve theatertechnieken.

Je kunt jouw pakkende verhaal aan elk publiek, op ieder podium, en als een verteller met impact brengen. We geven storytellingworkshops, -coaching en trainingen op maat over: bodylanguage, non-verbale communicatie, presenteren, omgaan met media, communicatie, sales, leiderschap en pitchen.

Klantcases

MENTALE KRACHT

Presteren onder alle omstandigheden

Sporters, muzikanten en acteurs moeten presteren op belangrijke momenten; tijdens wedstrijden, premières of op een filmset moeten zij pieken. Je kunt trainen en repeteren wat je wilt: op de belangrijke momenten moet de beste prestatie worden neergezet. Het kunnen beheersen van mentale vaardigheden is daarbij een vereiste. Niet alleen voor sporters en acteurs, maar ook voor jouw medewerkers. Want werken is ook topsport!

Mentale Kracht geeft je inzicht in de gedachten en gevoelens die jouw gedrag beïnvloeden. Je leert op een productieve en ontspannen manier omgaan met wat je denkt en ervaart, zodat je stappen kunt zetten in de richting die voor jou belangrijk is.
Onze sportpsychologen helpen je om effectief om te gaan met helpende en niet helpende gedachten en gevoelens, zodat je in staat bent je aandacht volledig te richten op wat voor jou belangrijk is.

Je leert realistische doelen stellen, bewust gedrag kiezen, nieuwsgierig waarnemen van gedachten en gevoelens, met volle aandacht focussen én omgaan met spanning en druk.

Klantcases

NON-VERBAAL

Omdat je altijd communiceert

Naast het lezen van de ander, leer je zelfbewust je eigen non-verbaalarsenaal kennen en zelfbewust te gebruiken. Ontdek vanuit deze twee perspectieven situaties te beïnvloeden en te regisseren; om bijvoorbeeld beter leiding te geven, effectievere sales te doen en beter samen te werken.

Meestal letten we op wat iemand zegt, terwijl het vaak gaat om hoe iemand iets zegt. Hoe staat iemand erbij? Met welke mimiek? Op welke manier wordt het gezegd? En wat wordt niet gezegd?

Procentueel is de verhouding verbaal vs. non-verbaal 20%-80%. Experimenteer en ervaar hoe jij communiceert met jouw lijf. Besef de impact ervan, want elk fysiek signaal is een teken.

Wij leren deelnemers naar een aantal dimensies te kijken en te luisteren:
Lichaamstaal, paralinguaal, stem en intonatie, between-the-lines, energie, interactie, intentie en micro-expressie.

Klantcases

IMPRO

De kunst van het loslaten

Improvisatievermogen is in de huidige (veranderende) wereld vol onverwachtheden een belangrijke vaardigheid geworden. Ter plekke spontaan creëren of bedenken van concepten. Creativiteit en ad hoc problemen oplossen, het bedenken en creëren van nieuwe strategieën, effectief samenwerken, lef tonen en kunnen schakelen in het hier en nu. Iemand die goed kan improviseren rules the world. Maar wanneer train je dit nu?

In deze workshop leer je via een aantal werkvormen uit de theatersport en het improvisatietheater belangrijke competenties: loslaten, vertrouwen, lef, meegaan met het aanbod van de ander, eerst doen en dan denken, impulsen benutten, luisteren met al je zintuigen en samen flow creëren.
Een concrete workshop die je dagelijkse improvisatievermogen op je werk blijvend vergroot.

Klantcases