M

020 – 238 0340

info@actinc.nl

Do Inc.020 – 238 0340 B.V. Veemkade 343 1019 HC Amsterdam

TrainingsacteuRS

Onze roots liggen in het trainingsacteren. Al 30 jaar zijn we Europees marktleider en specialist in ons vakgebied.

Als partner van o.a. Politie, Defensie, Justitie en NS hebben we onze strepen ruimschoots verdiend in spelend én ervarend leren. Inmiddels is ons aanbod uitgebreid met veel meer smaken, zodat we optimaal aansluiten op het leren en ontwikkelen van nu. Live en online maken we van trainingen en events een belevenis die oproept tot uitproberen, je neus stoten en experimenteren.

Wereldwijd zitten we als ervaren co-creators aan de tekentafel voor innovatieve, prikkelende leertrajecten. Ontwikkelvragen koppelen we altijd aan de dagelijkse werkpraktijk van deelnemers.

Voor elke leerwens hebben we een passende oplossing. Ontdek de smaak die bij jou past.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:
020 – 494 32 31
info@actinc.nl

TRAININGSACTEURS

Basic Acteurs spelen doelgericht en toegepast. Ze werken met vaste casuïstiek en geven feedback in en uit de rol. Ook kennen Basic Acteurs jouw werkpraktijk.

Senior Acteurs  werken met een breed palet aan werkvormen. Ze hebben brede kennis van gedragsmodellen en kennen de business van alle branches. Ze vertalen dit instant in spel, geven feedback vanuit verschillende perspectieven en helpen jou met wat jij beter wilt kunnen in jouw werk.

B(ijzondere) E(xpertise) Acteurs spelen en werken zelfstandig in subgroepen. Als co-trainers gebruiken ze didactische, creatieve onderwijs- en theatermethodieken. Daarnaast zijn BE Acteurs inzetbaar voor onze specials zoals games en events.

Ben je op zoek naar een bedrijfsacteur die een achtergrond en expertise heeft in jouw branche; ook dan is een BE Acteur de match voor jou.

 

FYSIEKE ACTEURS

In de ‘echte’ wereld blijft het steeds vaker niet bij woorden. En krijg je te maken met fysieke dreiging en bijbehorende extra stress. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn.

Onze fysieke acteurs kunnen levensechte situaties neerzetten, waarin deelnemers kunnen oefenen met stressvolle situaties, fysieke agressie en afwijkend gedrag. We  gaan door waar een standaard agressietraining stopt en bieden een veilig platvorm om altijd te kunnen blijven handelen wanneer je onder druk staat.

 

 

 

ASSESSMENT ACTEURS

Onze assessment acteurs geven een meetmoment letterlijk handen en voeten. Door de simulatie met een acteur wordt gedrag zichtbaar, tastbaar, voelbaar en dus écht meetbaar.
Assessment acteurs hebben brede kennis van uiteenlopende branches, snappen de complexiteit van bijvoorbeeld business- en adviescases en kunnen verschillende beoordelingsmethodieken aanspelen en toepassen. Ze spelen heldere platforms aan, herkenbare rollen uit het bedrijfsleven en scherpe schakels tussen verbaal en non-verbaal gedrag. Zo creëren ze een veilig en zuiver meetmoment; voor deelnemers en assessoren.

En wil je sparren over de casuïstiek of heb je een assessor nodig? Ook daarin kunnen we je volledig ontzorgen.

INTERNATIONALE ACTEURS

Niet alleen zijn we onderscheidend, maar ook grensoverschrijdend met onze internationale groep acteurs. Een typisch Nederlands beroep als exportproduct.

Inmiddels hebben we ruim 300 klassiek geschoolde theateracteurs – verspreid over heel Europa – opgeleid tot trainingsacteurs.

We hebben een uitgebreide poule van meer dan 250 acteurs in de volgende landen:

Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Denemarken, Oostenrijk, Zweden, Italië, Engeland en Spanje. 

TALENT IS GOOD, PRACTICE IS BETTER, PASSION IS BEST 

CREATIVE FACILITATORS

Onze creatieve dagvoorzitters presenteren, hosten en moderaten congressen, kick-offs en andere bijeenkomsten. Energiek, avontuurlijk en interactief zorgen ze voor verbinding tussen inhoud, sprekers en publiek. Met theatrale en muzikale middelen pimpen ze elk event op maat en naar smaak.
Aan de hand van het dagthema zorgen onze facilitators voor een ludieke opening, zijn ze inzetbaar als scherpe debatleiders en sluiten ze uitbundig af met bijvoorbeeld Powerpoint-Karaoke. Kortom, de ontbrekende schakel tussen doelgroep en programma. Serieus waar het moet, luchtig als het kan en altijd raak. Waardoor een bijeenkomst naast inhoudelijk interessant, ook leuk wordt.

REGISSEURS/ONTWIKKELAARS

Scripts schrijven, draaiboeken maken, programma’s ontwerpen; regisseurs en ontwikkelaars hebben de skills in huis. Ze spelen met game- en theatermechanismes om trainingen, events en films onvergetelijk te maken. Leerbelevingen die impact hebben en effect creëren. Regisseurs en ontwikkelaars werken multidisciplinair op het gebied van o.a. onderwijs, dans, muziek, escaperooms, film, VR en meer!

TRACTEURS

Tracteurs zijn spelende trainers met een theaterachtergrond, Ze zijn ervaren dubbelrolspelers en specialisten in gedrag van mensen binnen organisaties.

Als innovatieve vakgenoten, zijn ze  altijd op zoek naar nieuwe manieren van leren. Met uitdagende werkvormen en fun zorgen ze dat deelnemers nieuw gedrag gaan doen en blijven doen.

NOBODY CAN PLAY YOUR ROLE BETTER THEN YOU!

ONZE Academie

POULETRAINING

Samen met jou werken we een toegewijd team acteurs in. Dat jouw business snapt, je manier van werken en eigenlijk een white label medewerker van je zaak is.

BIG 6

Elke Act Inc. acteur heeft merk waardig DNA:

The Act Inc. Big 6

We trainen en ontwikkelen acteurs in acteren, didactiek, feedback, IQ, EQ en professioneel gastheerschap.

MODULES

Op de Act Inc. Academy leren wij de acteurs in praktische modules alles over: spelvormen, werkvormen, feedback, trainingsmodellen, gamen, corporate knowlegde, branches en ontwerpen.

WORKSHOPS

Werken met acteurs. Laat je inspireren om vanuit de nieuwste leermethodes, de beste praktijkvoorbeelden en theaterinnovaties jouw praktijk te verrijken