M

020 – 238 0340

info@actinc.nl

Do Inc.020 – 238 0340 B.V. Veemkade 343 1019 HC Amsterdam

Assessment game

We bouwen assessment games om kennis, skills, competenties en attitudes te meten als o-meting, tussentijdse en/ofeindmeting.

Samen met assessment experts en HR-, L&D en recruitment teams van klanten maken we deze unieke games. Op basis functieprofielen, competenties, critical incidents maken we een game waar de deelnemers individueel of als team kunnen laten zien wat ze in huis hebben en/of toetsingscriteria halen.

In de games hebben we ook voorbereiding- en reflectie momenten waar we ook competenties als samenwerken, leidinggeven kunnen meten. Een innovatieve manier in de assessment business en een aansprekende manier van selecteren die zelfs de deelnemers die niet geselecteerd worden gaaf vinden. Met een extra PR voor het bedrijf als toekomstige werkgever. En voor een eindtoets een laagdrempelig ”Examen”.

Werkwijze

Onze live games s(t)imuleren deelnemers in een team om complexe vaardigheden toe te passen. Dit doen ze in een goed verhaal ontleent aan de werkelijkheid en zo ‘close to your skin’ dat je als vanzelf wordt geactiveerd om mee te doen en punten te verzamelen voor jouw team! Door gamemechanismes als levels, beloning, learning loops toe te passen versnelt en verdiept het leren en het leereffect. In leerloops bedenk je je tactiek, ga je in actie, reflecteer je en haal je de essentie op.

Klantcases