M

020 – 238 0340

info@actinc.nl

Do Inc.020 – 238 0340 B.V. Veemkade 343 1019 HC Amsterdam

Training Game

We bouwen nieuwe en bestaande trainingen en trajecten om tot een vette game. Deze games spelen we in teams van 3-5 deelnemers. Ieder team heeft een eigen uitdaging en eigen dashboard waar de vorderingen en scores worden bijgehouden.

Trainen door middel van gamification

Bij een Training Game krijgt een team eerst een Skills Lab waarin een bepaalde skill, kennis of vaardigheid op een interactieve wijze wordt geleerd. Daarna gaat het team een gameronde spelen waarin ze deze skill gelijk kunnen gaan toepassen in een situatie uit hun eigen praktijk. Als team bereid je samen voor, voer je samen uit, en reflecteer je samen.

Ze spelen 4-5 levels: de opdracht wordt steeds uitdagender, je krijgt te maken met onverwachte situaties waar je mee moet dealen, de tijdsdruk neemt toe en de aanpak van de deelnemers impact op het vervolg van het scenario. Voor iedere ronde krijgt het team een score. En de beste pakt de prijs aan het eind.

Als het traject uit meerdere dagen bestaat dan gaat de game gewoon door. Team krijgen tussendoor opdrachten om met het nieuwe geleerde te experimenten. Ook hier scoren ze punten mee.

Voor een groep van 10-16 deelnemers heb je een 1 gamemaster, 1 trainer en 2 gameacteurs nodig

Onderwerpen

Ieder onderwerp of thema mogelijk. Daag ons uit!!

Klantcases